Tahlia Tondeur

Geeft les aan:
Jazz Kidz 4  I  Hip Hop 1   I  Modern 2


Tahlia zette haar eerste danspasjes reeds op 4-jarige leeftijd bij K-Creation. Dit combineerde ze met intensieve trainingen in het keurturnen, wat ze 10 jaar lang heeft gedaan.

Naarmate ze ouder werd, wou ze meer stijlen ontdekken en volgde ze ook lessen in Jazz, Hip Hop, Klassiek, Ragga en Modern bij K-creation. Om haar klassieke basis bij te schaven heeft Tahlia gedurende vier jaar extra lessen Jazz en Modern gevolgd bij Dansstudio Emily Cremers. Ze deed regelmatig mee aan internationale wedstrijden in Durbuy en behaalde zo enkele podiumprijzen in "Contemporary".

Tahlia maakte deel uit van de eerste Mini F.O.S. (2011-2013), later gevolgd door de Junior F.O.S. (2013-2016). Sinds 2016 maakt ze deel uit van de huidige Freakz On Stage, waar ze samen met de groep al verschillende prijzen in de wacht sleepten.

Ze heeft de dansmicrobe goed te pakken en schoolt zich regelmatig bij door workshops en zomerdansstages te volgen. Zelfs tijdens de zomer blijft ze dansen en begeleidt Tahlia regelmatig het jaarlijkse zomerdanskamp van K-creation. Enkele jaren terug behaalde ze het diploma "Dansanimator" en "Dansdocent" bij Danskant.

Heb je een vraag voor deze docente, stuur dan een mailtje naar tahlia@k-creation.be.