Stien Michiels

Geeft les aan:
Modern 3  I  Little F.O.S.


Stien danst al van jongs af aan bij K-Creation, waar ze de lessen Hip Hop volgde. Daarnaast trainde ze toen ook intensief bij Start 65, in de wedstrijdgroep gymnastiek. Naarmate ze ouder werd, kreeg ze de passie voor dans volledig te pakken. Ze wilde verschillende dansstijlen ontdekken en nam er daarom de lessen Jazz, Ragga, Modern en New Skool Lyrical bij. Om haar techniek verder bij te schaven, volgde ze de lessen Klassiek, Pointes, Jazz en Modern bij Dansstudio Emily Cremers.

Stien danst al 7 jaar bij onze Freakz On Stage, waarmee ze deelnam aan verscheidene wedstrijden en optredens in diverse dansstijlen. Ook solo- en improvisatiewedstrijden schrikken haar niet af. En terecht, want ze behaalde, zowel in groep als individueel, reeds heel wat prijzen.

Ook aan dansprojecten werkt Stien graag mee. Zo trad ze op bij het Q Beach House van Q-Music (2016), deed ze mee aan het tv-programma Dance As One (2018), danste ze in de Lotto Arena (2018) en in de Ancienne Belgique voor 'De Ideale Wereld' (2018). Aan podiumervaring is er dus zeker geen gebrek!

Stien volgde al les bij heel wat bekende namen zoals Laurent Flament, Samuel Chan, Malika Benjelloun, Marthe Vangeel,... Verder schoolt ze zich regelmatig bij met zomerdansstages of dansworkshops van o.a. Ish, Roy Julen, Min Hee Bervoets, Jeremy Lepine, Bruce Blanchard,...

Sinds 2012 is Stien docente bij K-Creation en behaalde ze in 2013 het diploma 'Dansdocent' bij Danskant. Ze werd 2 jaar geleden teacher van onze jongste wedstrijdgroep Mini F.O.S.. Vol overgave tracht ze het beste uit deze jonge talentjes te halen, met haar eigen choreografieën in de dansstijlen Hip Hop en Modern. Ook in de zomer zit ze niet stil en begeleidt ze regelmatig danskampen.

Heb je een vraag voor deze docente, stuur dan een mailtje naar stien@k-creation.be.