Michel Froget

Geeft les aan:
Jazz 4  I  Jazz 5


Grenzeloze passie voor dans en beweging brachten deze man er toe, met allerlei grote namen uit verschillende disciplines samen te werken: Poppin taco(USA), Ray Leeper (USA) of nog Benedicto Cieza (ESP) en Isabelle Becquet (B)om er paar op te noemen.

Hij verbreedt zo zijn bewegingsvaardigheid en put uit disciplines zoals Hip Hop, Jazz, Modern maar ook Latin. Ruime muzikaliteit, uitstekende techniek en verrassende originaliteit zijn elementen die hem kenmerken.

London, Parijs, New York, Los Angeles en Tokyo met artiesten als Snap, Enrique Eglesias en groep A+ zijn een greep uit de zeer gevarieerde carrière van deze veelzijdige danser en choreograaf.

Na een veel bewogen reis op dans vlak, beslist hij zijn kennis te delen met jong talent uit zowel de privé als de professionele sector. Zodoende is hij gedurende meer dan een decennium artistiek directeur van verschillende dansscholen en begeleidt hij internationale dansevenementen, zoals Dirty Ballet. Nationaal en internationaal is hij een vaste waarde in de danswereld.

Zijn kennis, passie en energie vormen de basis voor zijn choreografisch werk. In 2012 was hij jurylid en choreograaf in het televisie dansprogramma "The Ultimate Dance Battle" en twee jaar terug was hij tevens jurylid bij het populaire TV programma "Dancing with the Stars".

Michel was al eens teacher van onze Freakz on Stage in de beginjaren van de dansschool.

Wij vinden het dan ook een grote eer deze klasbak -die Jazz uitstraalt -terug te mogen verwelkomen binnen K-Creation!

Ongetwijfeld zal hij onze dansers van Jazz 4 en Jazz 5 naar een nog hoger nivo brengen !

Heb je een vraag voor deze docent, stuur dan een mailtje naar michel@k-creation.be.