Sofie Willems

Sofie Willems


Sofie danst al van kindsbeen af bij K-creation. Op 8-jarige leeftijd raakte ze geïnteresseerd in turnen, piano spelen en dansen. Naarmate ze ouder werd, smeet ze zich volledig voor K-Creation. Startend met Hip Hop lessen, breidde ze al snel haar danskennis uit door ook Jazz, Ragga en Modern te volgen.

In 2012 deed ze auditie voor de wedstrijdgroep Freakz On Stage, om een nieuwe uitdaging te vinden. Iedere week wordt er hard gewerkt aan verschillende projecten, van wedstrijden tot shows, met verschillende getallenteerde choreografen. Hierdoor kon Sofie optreden in de Lotto Arena, deelnemen aan de tv-wedstrijd Dance As One, meedoen aan verschillende wedstrijden, etc.

Sinds 2013 is Sofie dansdocente bij K-Creation. Hiervoor volgde ze de opleiding ‘animator in het Jeugdwerk’ bij Danskant. Aansluitend behaalde ze binnen dezelfde organisatie ook het diploma ‘Dansdocent’ (2013). Didactisch en spelgewijs is ze dus zeker geschikt om onze dansers te begeleiden.

Tijdens de zomer blijft deze enthousiaste danseres graag bezig. Ze geeft verschillende danskampen, voor allerlei leeftijden. Verder kan je haar ook terugvinden in een musicalstudio, waar ze vanzelfsprekend de choreografieën voor haar rekening neemt.

 

Heb je een vraag voor Sofie, kan je haar bereiken op sofie@k-creation.be.

Sofie
Sofie
Sofie
Sofie
Sofie

Teacherz

Ik geef les aan :

Contact

Wil je bij mij les volgen ? Volg je al les en heb je vragen of je bent ziek en kan niet naar de les komen?

Bekijk ons op

 

Steun ons via TROOPER

Julie & Juliette