Samenwerking met Julie & Juliette

Aankoop uniform dansers Klassiek volgend dansjaar 22-23

Na een deugddoende en ontspannende vakantie kijken we uit naar de start van een spetterend nieuw dansjaar 22-23! Net als de voorbije jaren, gaan we met (web)winkel Julie & Juliette (www.julie-en-juliette.be) in zee voor onze dansuniforms. Op de volgende pagina’s zien jullie welke maillot we hebben uitgekozen!

Klassiek 1: lichtblauwe maillot met brede bretellen + roze collants + roze demi-pointes

Klassiek 2: lichtblauwe maillot met brede bretellen + lichtblauw rokje + roze collants + roze demi-pointes

Leden van K-Creation shoppen met 10% korting gedurende het hele jaar (buiten de soldenperiodes) op het volledige assortiment van Julie & Juliette! Met de bestelcode 2022KCREATIONHERFST kunnen jullie online, vanaf begin augustus tot en met eind december 2021 genieten van deze korting!

 

Hoe en waar kunnen jullie het nieuwe uniform aankopen?

 ONLINE: surf naar www.julie-en-juliette.be – bij Samenwerking – K-Creation kan je de juiste uniformmaillot bestellen. Selecteer de gewenste artikelen, voeg ze toe aan het winkelmandje en vergeet de kortingscode niet! Je kan betalen via PayPal, Bancontact, Mistercash, Maestro, Visa of via bankoverschrijving. Indien je als levermethode één van de K-Creation-locaties kiest (Boesdaalhoeve of Wauterbos), wordt de bestelling gratis bij ons geleverd, ongeacht het bestelde bedrag. Je dansdocent bezorgt je dan het pakket tijdens de eerste les (vanaf september)! Je kan ook kiezen om je bestelling thuis te laten leveren, en dit vanaf eind augustus (gratis vanaf € 50,00). 


• Bij WINKEL JULIE & JULIETTE: net zoals de vorige jaren, opent Freya Roosens elke zaterdag van september haar winkel elke zaterdag, van 10u tot 17u, op het Winderickxplein 9A te Alsemberg (naast Immo Roosens). Heb je bijkomende zaken nodig (collants, demi-pointes, ballettas,…) kan je ze daar ook direct passen en aankopen. Let op: om grote groepen mensen vóór de winkel te vermijden, raden we jullie aan om op voorhand het uniform reeds te bestellen (zie ONLINE hierboven) en aan te geven dat je deze wil ophalen bij Immo Roosens. Op die manier leggen wij alles klaar voor jou, en helpen we jou bij het passen. Moet er geruild worden of is een andere maat of een ander model demi-pointe aangewezen, dan kan dat uiteraard in de winkel. 

 

De winkel is ook gedurende de rest van het jaar elke 1ste zaterdag van de maand open, van 10u tot 17u!

Heb je bijkomende vragen, contacteer zeker Julie & Juliette (info@julie-en-juliette.be).

Wij wensen iedereen fijne laatste zomervakantiedagen! Tot begin september!

Met vriendelijke groeten, Het K-Creation-bestuur

 

Samenwerking met Julie & Juliette

Bekijk ons op

 

Steun ons via TROOPER

Julie & Juliette